Quote:
Originally Posted by Gillette
nisam vidiš te torrent forume čekirao...
|
E pa vidis, to je pravo mesto za pitanja koja si ovde postavio. Ovako dovodis i mene i sebe u neprijatan polozaj da budemo uhvaceni i oterani na robiju
Ozbiljno, stvari vezane za torrente, neispravne krakove i funkcionisanje razbijenih verzija su ovde zabranjeni - procitaj pravila foruma. Na tim forumima, rado se raspravljaju bas te stvari i najbolje ces doci do informacije kako da nateras nesto da proradi.
Aj jos sada cu da ti odgovorim, ali bez cr*ckova
Quote:
čudi me kada npr negde vidim link za softver i 25 oduševljavajućih komentara kako je sve ok, a onda kako vreme odmiče, počnu komentari kako iskaču čudne poruke, kako smrzava..pa onda opet red super komentara itd. Ispada da neke stvari nekima smetaju nekima ne? Jerbo bih ja odmha, čim počne sa lošim komentarima ugasio link i doviđenja, ovako..sve se svodi na možda oće možda neće..
|
Hehe, upoznaj se sa
time bomb - ama

Mnogo vole da ih stave programeri da zagorcaju zivot ovima sto 'oce leba bez motike

Radi sve lepo i za mesec dana ... CvRC error
Legalne verzije takodje nisu operisane od stotina hiljada raznih kombinacija softvera/hardvera/drajvera/programa... Negde radi sve super, negde ne, zato naprave novu verziju, sa novom zastitom...
Quote:
evo jednog "tehničkog" pitanja
dobio sam (od rođaka) jedan Garritan Steinway Piano 
Zgodan inštrumenat ali..u svom folderu ima the brdo wav semplova, koje Kontakt iz nekog samo njemu znanog razloga ne vidi (samples missing)
Da li to znači - da ovaj prelepi klavir mogu da zaboravim?
ili postoji neka munja da se ti wav-ovi učitaju..
sam instrument ima nki ekstenziju, što je ok, ali njegovih 352 semplova su wav..
|
Kazi ti lepo tom tvom rodjaku da je verovatno izmestio lokacije semplova iz banke. Npr ako unutar banke Kontakt ocekuje zvuk u folderu
D:\NI Banks\Steinway Piano\Samples\>>>pianos.nkx<<<\nekiwav.wav, onda tu i treba da budu wavovi. Ovo izmedju "
>>> <<<" su .nkx spakovani fajlovi - neka vrsta arhive, a .nki je informacija o samoj postavci doticne "farbe". Gde to Kontakt ocekuje fajlove, mozes videti kada ti otvori onaj prozor za searchovanje fajlova, gore su izlistane lokacije koje on ocekuje. Mozes i rucno da izvrsis pretragu... Ako je rodjak zaboravio da ti upakuje sve semplove, onda nema leka, trazi od rodjakovog prijatelja
BTW To sto ti je rodjak dao taj Piano - i dalje te ne oslobadja obaveze da ga kupis...I placas porez na isti! Sta njih briga jel strina, tetka, prijatelj... Kriv si u ocima zakona