View Single Post
Old 10-04-2011, 05:47 PM   #8
Gillette
Member

Default Re: NI Kontakt 4 for dummies

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Pa to ti kazem... Nekad imas srece, nekad ne, nema sta da se zalis ako ne radi... Radi i meni Symphobia kao fabricka i to 1.2, posto sam je skinuo sa ispravnog torenta

ali kako zna? da je neki torrent ispravan? Skida? pe?es puta, pa bri?e? pa ponovo..or what...

BTW mozda si u MULTIS tamo su uglavnom neki cluster hitovi i slicno, imas i pojedinacne instrumente kada otvoris INSTRUMENTS

ima, video sam. Neki čak i sviraju

S*anja sa verzijama postoje od kako je sveta, veka i softvera, pa i sa fabrickim - legalnim verzijama... Sta te tu cudi ?

čudi me kada npr negde vidim link za softver i 25 odu?evljavajućih komentara kako je sve ok, a onda kako vreme odmiče, počnu komentari kako iskaču čudne poruke, kako smrzava..pa onda opet red super komentara itd. Ispada da neke stvari nekima smetaju nekima ne? Jerbo bih ja odmha, čim počne sa lo?im komentarima ugasio link i doviđenja, ovako..sve se svodi na mo?da oće mo?da neće..

E to te nesto zeza, od drajvera, pa do hardvera. Ne znam sta je u pitanju, ovako na brzinu... Probaj najnoviji drajver ako vec nisi. Kupi ozbiljniji interfejs. Ja na poslu imam MAudio Mobile Pre USB i radi kao sat.

"nemo da me svati?", ali ovo moje je (bar po ceni) 2x ozbiljnije od tog preampa i sve radi super akda je softver ok.

Moze, samo ima ga na oko 30 GB... Sa sve bankama za Kontakt, Battery i sta znam sta jos... Komplete 7 sadrzi taj Kontakt 4.2.2, a posle njega ce izaci Komplete 8 sa novim za*ebancijama i Kontaktom 5.1.6 i tako redom...

da sam znao da ima negde taj kompet 7 pa da odma skinem sve a ne da se ovako krpim, ali kad ne znam prave "prodavnice"..

Vecina toga sto postoji, lepo radi sa najnovijim Kontaktom. Pogledaj malo .NFO fajl kad nesto skines, nemoj odmah se 'vatas za forum. Tamo sve lepo pise... A tu su i torrent forumi - jako zgodna stvar. Ovde se trudimo da ne pricamo puno o krekovima... Politika kuce

nisam vidi? te torrent forume čekirao, dobra ideja (i naravno, ?tujem politiku kuće) NIKAKVI krekovi me ne zanimaju, kigeni i ostale antiprotivne rabote. Time neka se bave neasvesni korisnici interneta! Molim lepo..Mi koji kupujemo po prodavnicama i čuvamo manuele i ove..kakoszove..ambala?e - nas se sve to ne tiče! Uostalom, ja i ne znam ?ta je to" krekovima"..

Ponovicu nesto sto sam rekao na samom pocetku ovih silnih postova o jednostavnoj instalaciji jedne - rekao bih prilicno dobre banke za Kontakt :

Skini fkin' Kontakt 4 ASSiGN i uzivaj
pa jesam ofkors. To je taj evo mu i ime i prezime Native.Instruments.Kontakt.4.STANDALONE.VSTi.RTAS. v4.2.2.x86-ASSiGN
Gillette is offline   Reply With Quote