Quote:
Originally Posted by Gillette
ne znam brate psionic, meni evo sama 7-mica narodna verzija pa radi isto ko ona fabrička 
|
Pa to ti kazem... Nekad imas srece, nekad ne, nema sta da se zalis ako ne radi... Radi i meni Symphobia kao fabricka i to 1.2, posto sam je skinuo sa ispravnog torenta
BTW mozda si u MULTIS tamo su uglavnom neki cluster hitovi i slicno, imas i pojedinacne instrumente kada otvoris INSTRUMENTS
Quote:
nekad je to bilo kao film, lepo ga nađeš, skineš i to je to. Jedino biraš dal je dvd, dvx ili šta ti ja znam..a sad te 2.0 verzija, te 4.1, te 4.1.1., te skidaj samo AIR, te drž ovo drž ono..
|
S*anja sa verzijama postoje od kako je sveta, veka i softvera, pa i sa fabrickim - legalnim verzijama... Sta te tu cudi ?
Quote:
Ovo za sample rate sam probao preko host-programa (kod mene je to Mixcraft 5) Iskopirao Kontakt 4.dll u VST folder od Mixcrafta, ovaj ga odma po dizanju učitao i čak sam sve prebacio na ASIO (u Mixcraft preferecies) i - radi fino..
E sad sam Mixcraft zna ponekad da zaglupi i izbaci poruku kako USB ASIO nije supported i šta ti ja znam, pa moram da isklj/uklj klavijaturu dok se ne opameti al ajde..
|
E to te nesto zeza, od drajvera, pa do hardvera. Ne znam sta je u pitanju, ovako na brzinu... Probaj najnoviji drajver ako vec nisi. Kupi ozbiljniji interfejs. Ja na poslu imam MAudio Mobile Pre USB i radi kao sat.
Quote:
Kad bi negde moglo da se nađe Kontakt 7 komplet, da ga ja neko prebacio u ISO, to bi bilo odličanstveno, da se ne zezamo više sa verzijama i podverzijama,
|
Moze, samo ima ga na oko 30 GB... Sa sve bankama za Kontakt, Battery i sta znam sta jos... Komplete 7 sadrzi taj Kontakt 4.2.2, a posle njega ce izaci Komplete 8 sa novim za*ebancijama i Kontaktom 5.1.6 i tako redom...
Quote:
inače, evo šta nađoh pa, valjda će da radi

|
Vecina toga sto postoji, lepo radi sa najnovijim Kontaktom. Pogledaj malo .NFO fajl kad nesto skines, nemoj odmah se 'vatas za forum. Tamo sve lepo pise... A tu su i torrent forumi - jako zgodna stvar. Ovde se trudimo da ne pricamo puno o krekovima... Politika kuce
Ponovicu nesto sto sam rekao na samom pocetku ovih silnih postova o jednostavnoj instalaciji jedne - rekao bih prilicno dobre banke za Kontakt :
Skini fkin' Kontakt 4 ASSiGN i uzivaj