View Single Post
Old 09-04-2011, 03:31 AM   #2
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: NI Kontakt 4 for dummies

Quote:
Originally Posted by Gillette View Post
zar nema negde sve na jednom mestu? nego ovako sve raštrkano pa niti zna čovek šta mu treba, niti kojim redom šta da instalira..
I'm workin' on it Verzije koje si nasao su totalna ilegala, zar ocekujes da su sve poslagane kako treba ? Skinuh 17GB malopre i kaze CRC error... Ali to je draz torrenata

Nasao sam neku SPIRIT release, videcemo sta kaze. Ta od 170mb je verovatno puna "0" semplova, nema sanse toliko da se kompresuje tih 17GB. To su razne neke zakrpe za razna izdanja te banke... Kad skinem ovu Spirit 1.0, updateovacu na 1.1, pa na 1.2, pa ako sve to radi, javicu ovde...

Banke za legalnu verziju moraju da se plate. Znaci nema instaliranja bilo koje druge banke dok je ne platis. Doduse pojavice se u meniju kada je "uvuces" u kontakt, ali pisace encryption error... Nema veze gde se fizicki banka nalazi, ne mora uopste da bude u my documents, samo add library i odaberi putanju.
Isto tako na legalnoj verziji definitivno ne rade razne divlje banke. A ova je posebno zamuljana jer nesto je izgleda i nisu dovoljno dobro razbili. Mnogo ima postova o neuspelim instalacijama

Sto se midija tice - pa majku mu, mora da na klavijaturi ima opcija da se iskljuci velocity, ili da se odabere neka drugacija kriva (manje udaris a jaci velo), ima u kontaktu, ali mislim da ne kao globalno podesavanje, vec je vezano za sam instrument koji ucitas... Nisam 100% siguran. Kad ti zatreba neznosti za svirku, vrati velocity kako je bio

A ASIO od 128 mozes da promenis na interfejsu, tj kontrol panelu istog. Probaj da stavis vecu vrednost i da stavis isti sample rate kao i u Kontaktu. Taj dijalog u stand-alone verziji kontakta pokusava da iskomunicira sa interfejsom, ali to ne uspeva 100% na svakom interfejsu, pa je najbolje da prvo na kartici podesis npr 256 i 44100, pa onda isto to u kontaktu.

Last edited by psionic; 09-04-2011 at 03:37 AM.
psionic is offline   Reply With Quote