Re: tascam m 3500 ili 3700?
Zdravo Arture!
Mislim da si ti to malo preozbiljno shvatio (mozda preosobno?)... ali imas pravo nepristojan sam, i ispricavam se ako koga uvrijedih! Cijenim misljenje ljudi, pogotovo ako bar donekle znaju o cemu pricaju i voljni su to podijelit. Medjutim vjeruj mi kad cujem da je za dobar mikser 1500eu premalo (a nije ni to bas sitnis), i kad slusam savjete struckanja (pogotovo onih koji rade u finim studijima) da mi treba mikser od 100000000000000 para, kompresori, gateovi, svemirske letjelice, dizalice, slonove kljove, mlado od jasterba i stajaznam za dobar zvuk dodje mi za povracat. Naslusao sam se toga. Mislim da je za ubost 4 sinta i ritam masinu sa par efekata takva jedna mikseta od 1500eu, pa da li je Mackie, Yamaha, Soundcraft ili sta drugo, vise nego dosta ako se volis igrat i eksperimentirat. Ako neznas, i trazis spas u kvalitetnoj turbo-skupoj opremi nece ti nikakva mikseta pomoc. Sint i ritam masina nije tool ili pink floyd ili simfonijski orkestar da treba mikser od 2 kilometra. Takodjer ljudi koji su okruzeni i rade s takvom opremom cesto zaboravljaju da nemaju bas svi milijone u djepu...
Eto,
Pozdrav i nemoj se ljutiti!
|