Re: Andy Sneap i SSL
postoji i Flextone Line6, koji je već na potpuno drugoj bazi rađen, pa Vetta, pa svašta, POD je samo jedan od Line6 proizvoda. Za sebe mislim da sam radio sasvim dovoljno sa živim pojačalima i sa simulacijama, da bi mirna srca mogao da kažem da ja ne umem da iz POD sprave izvučem jednako dobar ili bolji rezultat nego sa živim pojačalom i jednom 57icom, od skora sa SM7B. To ne znači da nije moguće, samo da ja ne umem. Odličan mi je kao cost-effective rešenje, ali kad želim nešto do krajnjih granica mogućnosti svog umeća, obavezno mi smeta već postojeća predprodukcija L6 zvuka. Sad upravo mixam onaj brit album (imate primer u sekciji Promocija radova), koji je ceo bass i gitare sniman preko L6UX karte, i živu muku mučim da se izborim sa postojećim ograničenjima. Bass mi je mutan i nedefinisan (što je pre svega do svirača i instrumenta), ali su mi gitare već nekako previše low i high passovane, ima ih od 200hz do 4k, i izvan tih okvira NEMA NIČEGA.. i onda rađam mečku da napravim mix oko toga. Što je opet, verovatno, do mene.
|