View Single Post
Old 03-04-2011, 03:25 PM   #34
Matoree
Member

Default Re: Android duplo br?i od iPhonea

Quote:
Originally Posted by Ivan View Post
poredite babe i zabe.. a ko su babe a ko zabe moze da zna samo onaj ko je imao i jedan i drugi :P

Sent from my iPhone using Tapatalk
ortak uzeo skoro HTC tako da sam se igrao sa njim dosta.. Nemojte me pogresno shvatiti, ja sam veliki protivnik Apple prevari i pljackanju ljudi sto se kompova tice, ali iPhone mi se stvarno vise svidja

Quote:
Dalje,masina koja je u iPhone4 je Arm Cortex A8 na 1GHz,to je napredinija verzija A8 koji je u N900 na 600 MHz.U praksi su se pokazali slucajevi klokovanja na 1150MHz bez maltene ikakvih problema i radio je kao zmaj!Bez kocenja,podizanja temperature i slicno...(The Nokia N900 is powered by a high-end OMAP 3430 ARM Cortex A8 which is a System-on-a-chip made by Texas Instruments based on a 65 nanometer CMOS process. The OMAP 3430 is composed of three microprocessors; the Cortex A8 running at 600 MHz (up to 1.15 GHz with good overclocking))
Arm u Nokiji je inace predvidjen na 1GHZ ali iz nekih razloga je ostavljen na 600 MHz,medjutim kad su ga podizali na vise,to je bio u dosta slucajeva pun pogodak.
Ono sto hocu da kazem da se taj Arm u Apple-u ne moze porediti ni u kojem slucajevima sa zverima iz LG,Galaxy S dvojke a pogotovo sa azdajom iz htc EVO 3D koji je dual-core i to na radnom taktu od 1.2 Ghz plus sa revolucionarnim 3D S-LCD capacitive touchscreen-om koji je pioneer u snimanju 3D videa i full HD 1080p!
navedi aplikaciju(e) koje koristitis ili koje bi koristio, koje ne bi radile na apple-u zbog losijeg procesora?
Moras imati neke 'prakticne argumente', jer ti na papiru su samo za reklamu

Last edited by Matoree; 03-04-2011 at 03:33 PM.
Matoree is offline   Reply With Quote