View Single Post
Old 02-04-2011, 11:56 AM   #12
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Default Re: Evo ima tri godine

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post

Bubanj padne u refrenu. Ok je da se desi "zasicenje" snimka zbog slozenijeg i brojnijeg aranzmana, ali IMHO, ovo je dosta drasticno u odnosu na prelaz na dobosu i onda odjednom "buć", propade bubanj. Licno mislim da je vokal preglasan i prekompresovan. Mozda i moze ova doza kompresije ,ali tisi vokal, ili opet IMHO cak i bolje - manje kompresije, a ista glasnoca, pa malo "voznje" vokala. Sve i da ne odlucis tako, ipak apelujem da bar probas. Probaj da smanjis threshold (bar u-pola) i "rucno" izvozas vokal. Bice mnogo "zdraviji"...

Bravo Boki, apsolutno oko istih stvari sam i ja razmisljao...! I meni bubanj pada ali u predrefrenu (previshe) i malo u refrenu..Samo nisam siguran kako to da sredim...volumen nije u pitanju..??? Trebalo bi smanjiti malo kompresiju glasa...ali opet sam i tu u nedoumici oko jacine glasa...slusao sam i poredio npr. neke Joksimoviceve stvari slicnog karaktera i to je ta jacina glasa... mada za moj ukus opet previse jak, pa sam zbog toga u nedoumici sto se tice volumena da li smanjiti ili ostaviti..?

A sto se tice dugmeta...i bila je ideja da bude nesto u tom stilu..

Last edited by Nemania; 02-04-2011 at 12:03 PM.
Nemania is offline   Reply With Quote