Thread: Gde je gre?ka
View Single Post
Old 01-04-2011, 09:29 AM   #2
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Gde je gre?ka

JBTE! "znak" ala volis da e nadmudrujes i premudrujes!!!! Pa da si ulozio toliko energije u aranziranje / snimanje / sviranje , koliko se nadmudrujes ovde u postovima, GARANTOVANO bi ti sve zvucalo bolje!!!!

Prosla su vremena kad su se albumi pravili u studiju po 800 dana ili koliko vec!!
Nema vise tih artista ni tih para da to plate i nema muzike koja ce te pare vratiti i zaraditi nesto za izvodjace i record label.

Svi pametni bendovi NAVEZBAJU i RAZRADE aranzmane i pesme pre snimanja, neki ih cak i prosviraju uzivo da vide kako ljudi reaguju, pa onda u studiju to urade jako brzo!!

To sto taj neki nas "bend" radi sa Arthurom 3 godine, nema veze...ta ploca verovatno nece ni izaci a i ako izadje..nista se nece desiti!

SVAKA pesma moze do NEDOGLEDA da se licka i popravlja / menja...pogotovu danas , kad se svake nedelje pojavi neki novi plugin !!!

I ja kad preslusam SVE moje stare radove UVEK nadjem puno stvari koje mi DANAS ne rade mas 100%. ALI u tom momentu su i meni i ljudima oko mene (artist i record label) radile i svi su bili happy!!

Uvek treba imati neki cilj, i vremenski rok inace se sve pretvara u mrcvarenje i jednu veliku pitu od g*****a !

Skoro je bio interview u Sound on Sound (feb 2011) sa likom koji je radio album sa Taylor Swift (US pop / country pevacica / kompozitor) koja je razvalila ..
gde tip kaze kako su prvi singl uradili jako brzo, pesma je bila 100% tu, sve odradjeno kako treba i vec je zvucala kao hit i TEK ONDA su potrosili velike pare i vreme da je urade kako treba (mega session muzicari , studio itd..)
Prvo PESMA - posle chmaranje u studiju...
DaBear is offline   Reply With Quote