Re: Gde je gre?ka
Za?to? Neka se svatko bavi onim ?to ga zanima i u okviru toga napreduje. Danas je bar vrijeme kad se nosi sve, slu?a sve, snima sve, pa ne vidim za?to bi svi morali biti isti. Ka?e? da su tebi vremena nikad zanimljivija. To je stvar percepcije, meni u glazbenom smislu nikad nisu bila dosadnija (barem od kada ja pratim glazbu). Eto ja volim neki retro zvuk, radim svoje pjesme i poku?avam ih staviti u neko ruho i kontekst koji se meni dopada, pa naravno da mi onda kompletna argumentacija ide iz tog smjera, ali tako i tvoja ide iz nekog tvog viđenja glazbe. Razlika je u pristupu - ja ?elim dobiti zvuk bubnja Keith Moona koji svira s mudima i 3 mikrofona, a dana?nja produkcija ?eli groove dobiti iz 34 mikrofona okačena po bubnju. Nije niti jedno, niti drugo lo?e.
A kad već spominje? Beatlese, mislim da se iz studijskih tehnika Abbey Road in?enjera, a i njihove glazbe da podosta naučiti bez obzira u kojem se ?anru glazbe kreće?.
P.S. ja ovo radim iz hobija i prema tome uspje?nim smatram kad uspijem dobiti zvuk kakv ?elim, a ne ako prodam 6 miljuna primjeraka nečega ?to zvuči kao Lady Gaga.
|