View Single Post
Old 31-03-2011, 09:59 PM   #33
AudioStorm
Pro Member

AudioStorm's Avatar

Default Re: Android duplo br?i od iPhonea

Quote:
Originally Posted by Mika Technika View Post
ajde ti meni reci, gde ja napominjem da android ima nesto vise ili manje ili iphone od programa? ti ljudi sto klokuju to njih pitaj sto, kao i komp kod kuce, neko klokuje, neko ne. i zasto svi koji se loze na iphone tj. apple, besne cim se nesta uporedi sa njihovim proizvodom? ne razumem.
Apsolutno.

I ja sam primijetio da ljudi kao da imaju neku emotivnu vezu sa kompanijom Steva Jobsa.Mislim,u redu je sve to,Apple je mozda u 5 svjetskih korporacija,njihovi proizvodi su zaista nesto posebno ali nikako ne razumijem neku kao infantilnu nedokazanost i odbijanje ociglednih cinjenica u uporedjivanju kvaliteta nekih masina,tj nespremnost na otvorenu diskusiju i iznosenje fakata.

Ono sto je Mika ovdje okacio

Quote:
Originally Posted by Mika Technika View Post
ovaj lik je realan, a korisnik je iphone-a:

je apsolutno tacno i drago mi je da ima neki snimljeni materijal onog sto sam i sam sa drugarima uradio prije desetak dana!

Quote:
Originally Posted by Matoree View Post

Mobilni ces ionako koristiti kao telefon i eventualno net, gde iphone jebe ove htcove
Znaci,potpuno preuranjena ocjena i bez argumenata,sto je najvaznije - netacno!

Dalje,masina koja je u iPhone4 je Arm Cortex A8 na 1GHz,to je napredinija verzija A8 koji je u N900 na 600 MHz.U praksi su se pokazali slucajevi klokovanja na 1150MHz bez maltene ikakvih problema i radio je kao zmaj!Bez kocenja,podizanja temperature i slicno...(The Nokia N900 is powered by a high-end OMAP 3430 ARM Cortex A8 which is a System-on-a-chip made by Texas Instruments based on a 65 nanometer CMOS process. The OMAP 3430 is composed of three microprocessors; the Cortex A8 running at 600 MHz (up to 1.15 GHz with good overclocking))
Arm u Nokiji je inace predvidjen na 1GHZ ali iz nekih razloga je ostavljen na 600 MHz,medjutim kad su ga podizali na vise,to je bio u dosta slucajeva pun pogodak.
Ono sto hocu da kazem da se taj Arm u Apple-u ne moze porediti ni u kojem slucajevima sa zverima iz LG,Galaxy S dvojke a pogotovo sa azdajom iz htc EVO 3D koji je dual-core i to na radnom taktu od 1.2 Ghz plus sa revolucionarnim 3D S-LCD capacitive touchscreen-om koji je pioneer u snimanju 3D videa i full HD 1080p!

I gdje je tu iPhone??

Last edited by AudioStorm; 31-03-2011 at 10:02 PM.
AudioStorm is offline   Reply With Quote