View Single Post
Old 30-03-2011, 09:53 AM   #15
cAAc
Banned

Default Re: Krecu software inspektori ....

Ne pricam sad ni o pirateriji ni o legalnom softveru vec o nekim drugim stvarima ..
Ovakve teme su uvek prepune postova punih emocija ,oprecnih stavova itd i razumem zasto ..
Znam da ima ljudi koji ulazu mnogo ,a vraca im se malo i necu da budem smrad pa da kazem bas me briga ili ebe mi se i ako neki njihovi stavovi su mnogo zesci i tvrdokorniji prema ljudima koji imaju neki drugaciji stav o svemu sto je i razumljivo pogotovo ako im je to posao i danas sutra im zavisi da li ce imati novca da nastave zivot kakav su vodili ili kako uopste preziveti ..

Ja ne kazem da ovo nisu direktni ili sporedni uzrocnici njihovih problema ali da li je to i jedini njihov problem zbog koga se nalaze u polozaju u kom su sada? - nije!
Da li vredi trositi zivce i energiju na sve to? - ne vredi!!

Najveci je problem sto vecina pokusava da vrati stvari na staro i sto stalno traze krivce u necemu i neku pravdu za sebe i na neki nacin se bore protiv vetrenjaca .
Nisam video temu u kojoj ce se ozbiljno pricati o tome kako je najbolje danas promovisati svoj rad i kako se prilagoditi ,opet uplivati i isplivati - to je profesionalizam ,a ne legalan softver..
Nisam video temu u kojoj ce se traziti prednosti i pogodnost koje danasnje vreme nosi,a ne samo mane .

Ima jos dosta pozitivnih stvari o kojima moze da se prica i koje bi stvarno pomogle nekom ali za sve to je potrebna odredjena doza kolegijalnosti i podrske koje je sve manje i manje
cAAc is offline   Reply With Quote