Quote:
Originally Posted by djzmaj
To svakako, nisam ja mislio da nesto sakrijem nego sam smatrao da taj detalj (na cemu stoje zvucnici) u ovom momentu nije bitan jer jos nisam ni izgletovao prostoriju a kamo li nesto vise uradio pa sam ih samo stavio na sto da se vidi odakle sviraju 
|
Ma, ne brini se previ?e i meni su se takvi "lapsuzi" de?avali

...
Quote:
Sad se malko zbunih :/ Boggy je napisao "razlicita imena za isti proizvod"...
|
Kamena vs. mineralna vuna

... isto ...
Quote:
... pa sam ja po tome zakljucio da mogu da je koristim i da je to to... Msm znam da postoji gustina i da od nje sigurno nesto zavisi (za sta ce biti koji apsorber) ali nisam nigde konkretno procitao te razlike?
|
Tebi treba za sada porozni absorberi, sa varijantom koliko gusta vuna (vs. debela), toliko ide? u donje frekve sa absorpcijom. Znači, rijeđa vuna, manje niskih absorbira, gu?ća vi?e prema donjem spektru ...
Quote:
Jel postoji nesto gde mogu da procitam malo vise o tim TIPOVIMA apsorbera? Pogledao sam na "DIY Apsorpcioni paneli" ali koliko videh tu su ljudi samo pravili apsorbere.
|
Ako priča? o mojim navedenim tipovima (sa air gapom i bez njeg), ja nisam nai?ao da je itko ovdje radio ovakove gobose poput mene (znači sa air gapom), a drugo ti je "kao neki DIY standard". Ima jo? vrsta (kao panel absorberi i sl.), ali ti se za sada orijentiraj na porozne absorbere i SC-e ...
Quote:
Pozdrav, hvala sto pomazete 
|
Zato smo tu

, da si poma?emo ... di bi ja sad bio da pomoći ni

...