View Single Post
Old 28-03-2011, 04:15 PM   #128
anap25
Member

Default Re: Adam a7x port noise (zapravo cijela AX serija)

Bavim se elektronskom glazbom i 808 i 909 mi je izuzetno vazan. Izgleda da zwerdesign ima "ispravan" par. Ja ne kuzim...toliko ljudi je prijavilo problem. Upravo preslusavam one audio clipove sa gearslutz sto su ljudi snimili. Pa to je uzas. Ne kuzim kako nesto tako promakne kod izrade i kontrole kvalitete??

Sve si mislim da ili da si uzmem Mackie HR824MKII ili Jednostavno da stedim pare (novac mi je problem) i uzmem si Dynaudio BM6A ili jos bolje BM15A.

Zbilja je bijedno ono objasnjenje od Adam-a da taj zvuk mora biti tamo jer svi zvucnici bilo Adam ili ne - to rade i onda se pojavi lik sa u pola jeftinijim krkom gdje isti taj zvuk koji prdi na Adamu A7 i 8x ne proizvodi prdez na krku. Ja sam ostao doslovno zapanjen kako vjerno i dobro 909 i 808 zvuce na BM15a koji dakako ne prdi.

Neznam meni sve to izgleda nastrano sto se tice Adama. Sad jedino mogu ici na soluciju (nazalost ne mogu uzivo isprobati par A8X koje bih kupio) da narucim A8x i molim se bogu da mi ne dodje prdez serija. A onda bih radije Mackie uzeo i zaboravio da postoji prdez..

Zbilja su ga ukakili ovaj puta..
anap25 is offline   Reply With Quote