View Single Post
Old 27-03-2011, 04:51 PM   #1
djzmaj
Member

Default Re: Novi prostor, akustika?

Pozz eno me na 17oj strani, tu vec Eomsy ima napravljene apsorbere i diskutujete oko toga kako treba napraviti difuzore.

Da ne bih ja pretrpavao sa pitanjima kad procitam sve, mislim da je najbolje ovako redom da idemo.
Dimenzije apsorbera, jel postoji neka standardna dimenzija ili se to pravi kako se kome svidja? Msm, od kako sam "upao" u temu apsorberi su postojali i vec su bili nekako poredjani po prostoriji pa ste ih u temi samo premestali ? Meni taj deo nije cist, kako znate KOLIKO treba da ih bude, koji razmaci izmedju njih? Mora da ima neko pravilo koje sam propustio negde... :/ Pretpostavljam da je onaj razmak od zida neki standard 10cm?

Sketchup... Da ne mislite da zabusavam, evo upload necega sto sam do sada uspeo da nacrtam Mozda je jos manje jasno od one papir slike ali ajd, polako. Mozda bi mogao da vam uploadujem ceo "projekat" ako imate i vi skechup pa da mozete da otvorite sliku i da je vrtite?

p.s. Deda i Otac su mi stolari (pro reklo bi se) a i ja posedujem dosta znanja oko tih stvarcica tako da izrada bilo cega ne bi trebala da bude problem

Pozz svima!
Attached Images

djzmaj is offline   Reply With Quote