Ajde da ti ja odgovorim na "konkretna "pitanja. Te?ko da ti netko mo?e reć najbolju poziciju slu?anja bez tvog vlastitog uha, ?to bi značilo, premje?taj zvučnike i slu?aj gdje ti "najbolje" zvuče .. Neko pravilo jest da je bolje staviti os slu?anja po du?ini, a ne po ?irini, odnosno po du?oj osi slu?anja,p a da ti vrata ili prozor nisu iza tebe i sl.
Naveo si da ti je prostor 3,5x3,5x2,6, ali prema tvojoj skici vidim da to ba? i nije tako

. Bilo bi fora da ti je zadnja stijena staklena (pa nema direktnih odbijanja bas valova natrag k tebi), ali po mojem mi?ljenju brijem da bi trebao da gleda? u ta staklena vrata dok miksa?, odnosno da su ti vrata kupaonice lijevo, a prozor desno, tako bi ti zadnji zid ostao za heavy tretiranje ...
Pod nikako zavr?avati sa laminatom i tepihom, već da ti ostane puno drvo (parket po mogućnosti), u mom threadu ti je obja?njeno i za?to (na zadnjim stranicama) radi prirodnih refleksija ...
Uglavnom, ima? sličan prostor mojem (4,9 x 3,3 x 2,1), pa stvarno pogledaj ?ta sam ja sve radio i dobro razmisli ?to će? ...