Quote:
Originally Posted by awacs
Jok more, za?to se opterećuje? time?
Kao ?to reče Big Bockie - nije problem u tehničkim gre?kama. Problem je u tome kako je (i ?ta) odsvirano. Da se nadove?em na Vračevu/DaBear-ovu opasku o bubnjarevoj "razigranosti": čoveku prosto ne polazi za rukom da u isto vreme bude i razigran i ritmičan/muzikalan. A vala i gitarske fraze (pa i bas u velikoj meri) su onako nedefinisane, pa sve zvuči kao da se svako razigrava za sebe, a nigde zajedničkog groovea. E, zato treba da snimite ponovo, a ne zbog tehnikalija.
|
Rekoh već, trebaće nam vi?e desetina tejkova po pesmi da napravimo stvari kako dolikuje. To i jeste razlog za?to nam treba sopstveni prostor za snimanje. Zasad nam sve zvuči neuporedivo bolje i čvr?će kad snimamo u?ivo bubanj/bass/gitara nego na klik (kao u ovom slučaju).
Quote:
|
Originally Posted by Surfer
Mislim da nisi napisao u čemu je problem i stavio ovaj link samo sa bubnjem, da nitko ne bi čuo nikakav problem.
|
Mene zeza ?to sam to slu?ao u?ivo dok je snimano, pa mi i u miksu non-stop odzvanja. Jednostavno nemam osećaj koji je nivo tolerancije takvih stvari pri snimanju bubnjeva.