View Single Post
Old 23-03-2011, 09:39 PM   #2
tex viler
Member

Default Re: Mikrofoni za studijsko snimanje bubnjeva?

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
samo upozori drugare iz benda da ces na njima da se uchish i ok
Učim se već skoro 10ak godina... nisam baš balavac..
Radim svoj album i svi koji sudjeluju su moji prijatelji koji u većini slučajeva sviraju sa mnom... već mi ide na k**ac odgovarati na ovakve postove koji podmeću nogu...

Big Bockie nisam sto posto siguran da si bio ciničan ali sam siguran i da nisi baš bio dobronamjeran...
Svi vi koji imate studio i živite od toga, svaka vam čast, ja želim imat profi studio prvenstveno radi sebe i svojih suradnika i prijatelja... ave preko toga bi bio dar sa neba..

ZNAK hvala ti na komplimentima..
evo par linkova sa myspacea...
OZ ovo je bend u kojem sam prvenstveno bubnjar, klavijaturist (u studiu) koautor glazbe, aranžmana i produkcije..
NoA ovo je moj solo projekt u kojem sam autor glazbe i texta, u nekim pjesmama sam snimio sve instumente i vokale a u nekim samo klavijature gitaru i vokale.. to su sve stari snimci, neki demo neki nisu...

Nisam baš prince ili frank zappa ali nisam ni krelac koji puca u prazno...
A ko ste to shvatili iz toga što pitam savjete na forumu onda ste se zeznuli (sorry što koristim množinu)
.. što znam znam i rado ću reć svima koji fino pitaju, a što ne znam nije me sramota pitat i zahvalan sam na svakom dobronamjernom odgovoru...

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
u pravu ste,dosta je cinizma ovde, ali moratd razumeti kako je kad neko nešto pita pa dobije najiskreniji i najdobronamerniji odgovor a taj mu se ne sviđa. Ovo što vi pričate o nepostojanju uslova da se snimi u profi uslovima, to stoji. Onda se to lepo i imenuje demo snimkom i dobićete hiljadu dobronamernih stavova o tome . Ovako ispada da mi koji živimo od profesionalnih snimanja, em uzimamo pare nepotrebno za nešto što svako ko ima keš za opremu može i sam da uradi, em da nemamo pojma jer pljujemo lošu i jeftinu opremu a i da su naši snimci u rangu demosa. Šta drugo osim cinizma možete i očekivati, ako se tako postave stvari. I ne zaboravite da ovo nekom klincu danas može biti prvi topik koji je video na ovu temu i šta on da zaključi?
arture tvoj post govori sam za sebe..
nije nitko rekao da su svi vlasnici studija zli kao ovaj "moj" ima nekoliko studija u koje bih se odmah zaputio da imam novca za bacanje.. i ti ljudi su mi super, sve najbolje mislim o njima (i dalje neću imanovat)
3 studija u splitu.... i jedan u ZG..

Last edited by tex viler; 23-03-2011 at 09:43 PM.
tex viler is offline   Reply With Quote