Quote:
Originally Posted by sira
Znam da je moguće, samo se pripremi na puno sati strpljivog rada i nemoj posustat, to govorim
A šta se tiće tog mastera, baš bi volio ćuti prije i poslije vaše intervencije i da li se samo radi o različitom pristupu produkciji
|
ako nađem poslat ću ti prvi master... zapravo kad se sjetim, slao je on nama nekoliko puta prvi master hehe..
Quote:
Originally Posted by Znak
Nema razloga za ironiju. Rekao sam već da svako ko želi da snimi normalan album što lakše i brže treba to da radi u profesionalnom studiju; moguće je da bi i tex viler uvideo da je taj način bolji da nije imao nesreću da naleti na problematičnog vlasnika studija/miksadžiju.
I ono pretenciozno delo o kome ja govorim bi takođe bilo bolje da se radi u profi studiju sa skupom opremom i iskusnim inženjerima, ali za to danas, i naročito na ovim prostorima, ne postoje praktične mogućnosti, preskupo je, jer definitivno ne može da se uradi za deset dana. Znaš da je Tolstoj rekao da mu nije jasno kako neko može da se bavi pisanjem romana a da ne prepravlja rečenice po stotinu puta. Tako i ovo, bilo bi lepo (lako, normalno, itd.) da može sve iz prve, ali ne može.
|
nije samo to, da imam viška para i ja bi rado u "pravi" studio da malo drkam tonca daj ovo daj ono, pa mala skuvaj kavu pa ajmo jox pa sve fino polako, ali to se nemože iz masu razloga, nebitno...
drugi razlog je jer me zanima studio, želim ga imat kad tad, želim se bavit time koliko je god moguće, profesionalno, komercijalno samo za sebe kako god... to mi je strast...
prvo što ću napravit je nabavit ona dva overheda pa ćemo onda dalje...