View Single Post
Old 23-03-2011, 01:56 PM   #32
tex viler
Member

Default Re: Mikrofoni za studijsko snimanje bubnjeva?

Ode očito važi ona stara balkanska "što njegova krava mora davat više mlika od moje"
Ne kužim čemu takav stav? snobizam i osuda..?
Kako je rekao jan, koliko je funk albuma snimano sa minimalnim brojem kanala pa te snimke i danas zvuče super..

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
Samo je pitanje dana kada ce neko pitati kako se sinfoniski orkestar snima sa FF800 i pet,sest shurki.
vrlo smiješno!!

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
Onda ces imati sjajno zadovoljstvo da u "Garazi" kazes : "...Da, da, a svi su mi govorili suprotno i odvracali me, ali evo, ja sam ipak uspeo sve sam!..."

čemu cinizam?

Quote:
Originally Posted by sira View Post
Znam o kome se radi, ali nema veze.

Moram ti reći da je "mixat i producirat" nešto šta je snimio neko sa velikim iskustvom u tretiranoj sobi sa odličnim mikrofonima i odličnim predpojačalima i iz toga dobit zvuk koji želiš puuuuuuuuno lakše nego sve snimat iz početka u netretiranoj sobi na malom broju kanala sa osrednjim mikrofonima.
je puno je lakše, ali ne znači da je ovako nemoguće postić super rezultatu..
a u vezi onog producenta o kojem sam govorio.. ja osobno nisam dao lovu ali je dao drugi član benda.. da sam ja dao lovu prebio bih dotičnog ko vola u kupusu, zavlačio nas je mjesecima i na kraju nam dao govno od mastera, morali smo na prevaru izvuć neke projekte da ih mogu ponov izmixat...
to je teror bio... praktički nam je uništio bend...
tex viler is offline   Reply With Quote