Ode očito važi ona stara balkanska "što njegova krava mora davat više mlika od moje"
Ne kužim čemu takav stav? snobizam i osuda..?
Kako je rekao jan, koliko je funk albuma snimano sa minimalnim brojem kanala pa te snimke i danas zvuče super..
Quote:
Originally Posted by quake2
Samo je pitanje dana kada ce neko pitati kako se sinfoniski orkestar snima sa FF800 i pet,sest shurki.
|
vrlo smiješno!!
Quote:
Originally Posted by Big Bockie
Onda ces imati sjajno zadovoljstvo da u "Garazi" kazes : "...Da, da, a svi su mi govorili suprotno i odvracali me, ali evo, ja sam ipak uspeo sve sam!..."

|
čemu cinizam?
Quote:
Originally Posted by sira
Znam o kome se radi, ali nema veze.
Moram ti reći da je "mixat i producirat" nešto šta je snimio neko sa velikim iskustvom u tretiranoj sobi sa odličnim mikrofonima i odličnim predpojačalima i iz toga dobit zvuk koji želiš puuuuuuuuno lakše nego sve snimat iz početka u netretiranoj sobi na malom broju kanala sa osrednjim mikrofonima.
|
je puno je lakše, ali ne znači da je ovako nemoguće postić super rezultatu..
a u vezi onog producenta o kojem sam govorio.. ja osobno nisam dao lovu ali je dao drugi član benda.. da sam ja dao lovu prebio bih dotičnog ko vola u kupusu, zavlačio nas je mjesecima i na kraju nam dao govno od mastera, morali smo na prevaru izvuć neke projekte da ih mogu ponov izmixat...
to je teror bio... praktički nam je uništio bend...