View Single Post
Old 22-03-2011, 08:46 AM   #10
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Default Re: Fw400 na fw800 problem?

Quote:
Originally Posted by Khan View Post
ovde nema problema sa prekidom struje, nego sa mogucim pikovima kada se drugi uredjaji pale gase... Gadna stvar. Ja sam tako spalio originalno napajanje za motu-a. Neki cudan loop u struji adapter- FW- laptop-adapter, ocigledno postoji problem elektricarske prirode.
Upravo to, kada se drugi uredjaji pale ili gase... Mom burazeru je crkao USB port na racunaru, kada smo pokusali da prikacimo kartu kod njega preko ADAPTERA FW na USB. Tako da ja nisam smeo i kod mene to probati...Da nije upitanju FW chip na racunaru? Mislim, (ali nisam siguran) da je moj VIA, a ne texas instruments.... Ne vererujem, kao stio neko rece da je kvar, kod nekog gore u pitanju, jer se to desava i meni, a cujem da se i drugi zale..Ali ne znam ni ja kako ovo otkloniti...Jedino voditi racuna o redosledu ukljucivanja i iskljucivanja instrumenata (ili bojlera ).. I jos jednom da napomenem da mi se to nikada nije desilo sa USB zvucnom kartom. Ona je radila savrseno stabilno, a na PROJECTMIX-u se desava, kako rekoh kad ne vodim racuna o redosledu ukljucenja/iskljucenja muz opreme, iako sam + dokupio power conditioner (tipa furman) za njega i ostale instrumente.
Nemania is offline   Reply With Quote