Quote:
Originally Posted by Mika Technika
i posto su to ispravili, sad, sada furaju pricu da imaju okom nevidljivi ekran  ja ovaj bug sa tekstom koliko me oci sluze vidim samo na iphone-u 3g. ni na jednom drugom.
|
ne razumem sto ti je ta retina display prica proseravanje. na iphone 4-ci ne vidis piksele, na drugim telefonima vidis. jako prosto, iskoristili su to da hajpuju svoj proizvod (jako uspesno).
Quote:
Originally Posted by Ivan
da iphone5 ce imati u sebi novi A5 procesor, koji je sada izbacen u ipad2 ..
Najvece oruzje kod apple je optimizacija os-a sa hardverom .. evo ti primer.. dok sam imao najjaci model HTC DesireHD .. word ili pdf fajl je ucitavao jako sporo.. i pri scrollu je seckao .. a ako je neki duzi pdf od par stotina strana.. i ne pomisljaj da otvoris sa bilo kojim HTCom ..
a na IP4 , sve jednostavno leti .. ne osecam .. u momentu se sve otvara i sve savrseno ide ..
a pri tom.. specifikacija je ista.. 1Ghz procesor .. HTC u memoriji i jaci .. ali nista..
|
htc-ovi su jako problematicni, imaju cesto i neke hardverske probleme (desirei koji crkavaju sami od sebe, gps antene koje nisu fabricki spojene, itd itd..). meni se jako svideo samsung galaxy s sto se tice brzine, mnogo se bolje ponasao od htc-ova.