View Single Post
Old 19-03-2011, 08:47 PM   #14
alen
VIP Member

alen's Avatar

Default Re: reciever,kucno kino

Ne znam razliku izmedju ta dva modela,u vreme kad sam radio postojao je 50 i 60 model.50 su bile male cetvrtaste kutije nalik onom poznatom Genius kompjuterskom sistemu a 60 je imao okrugle kutijice,kombinacija metal-plastika i malo je jace snage bio koliko se secam ali generalno za moj ukus je to bilo smece i nije sviralo mnogo bolje od recimo tog Genius kompjuterskog 5.1 sistema.Nemoj moj predlog uzeti zdravo za gotovo ali ja bih svakako probao vratiti to nazad i probao naci za te novce neki aktivan sistem za racunare koji ce ti za iste novce sigurno svirati bolje od moviestar-a koji je Wharfedale-ov cist promasaj u toj kategoriji malih sistema gde za taj novac ima mnogo boljih resenja.Nisam upoznat sta valjano postoji od tih kompjuterskih zvucnika ali pogledaj recimo Logitec,Altec Lansing,Genius pa izaberi nesto za budzet kojim raspolazes.Garantujem da ces naci nesto sto ce biti najmanje u rangu tog Moviestar-a.

Edit: Naravno da je prodavac trebao da ti napomene da je to pasivan sistem koji nije namenjen kao sistem zvucnika za racunar i koji bez risivera nije moguce spojiti sa racunarom u 5.1 modu rada.

Last edited by alen; 19-03-2011 at 09:11 PM.
alen is offline   Reply With Quote