View Single Post
Old 14-03-2011, 01:06 PM   #34
bornaa
Member

Default Re: laptop za produkciju?

Quote:
Originally Posted by Monroe/Rampart View Post
edit:
Kad smo kod toga, zanima me od ljudi koji koriste win7 kakvo je stanje s plugovima? Konkretnije, s raznim instrumentima, kako krekovanim tako i originalima. Presao sam na ne-muzickom kompjuteru na 7icu i jako mi se svidja stabilnost i generalna funkcionalnost, al kao i sa svakom novom platformom - pitaj boga kako je s audiom. Drajveri i zvucna ne bi trebali biti problem, FL, Audition i PT kao glavni DAWovi isto, za efekte ionako vecinu vremena koristim LiquidMix - tako da ostaju samo instrumenti.

edit2:
Ima negdje nekakav popis ili hint za saznati koji sekvenceri/DAWovi koriste svu memoriju u 64-bitnim sustavima? Većini ne pi?e na slu?benim sajtovima...
ja ti sam iz prakse mogu rec da pluginovi rade sjajno. ja osobno koristim ableton i reaper kao daw-ove i vst-i rade ko podmazani. nit s jednim nije nikada bilo ikakvih problema s performanceom ili nekompatibilnostima, cak mislim da je moguce da rade bolje posto je cijeli operativni sistem dobro optimiziran. opcenito mislim da je win 7 64 fantastican os ako je sav hardver drajverski uigran sta je danas pod normalno. iznimka je m-box 2 i on na primjer nema dobru podrsku za win 7 te ako koristis taj neki digidesign setup za protoolse mogu ti samo rec - nemoj. stvar ne sljaka kak spada na windows 7. ja imam i5 750 @2.67 Gz i 4 gige rama na win 7 64 bit, i do sada nisam uspio ugu?iti svoje daw-ove s svim tim vst-ima koje sam nakuco unutra.
bornaa is offline   Reply With Quote