View Single Post
Old 05-03-2011, 07:51 PM   #75
quake2
Banned

Default Re: NARODE PROBUDI SE obracanje Nikole Aleksica

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
ha ha ..prvo, ovde me NIKO NIKAD nije pitao ko sam i odakle sam. Likovi koji dele tu vrstu posla (remikse) prate ko sta radi...vazno je da to sto si uradio dobro radi u klubu !!!
Drugo - ja sam jos bio naj-jeftiniji producent / remikser u nasem podrumu (bilo je 6 producenata )...
Grant je bio na 10-12.000 po miksu, MJ na 12-15,000 a jednom je zaboo 20.000 za Miraju Keri + biznis klas avion do New Yorka i 5 zvezda hotel i placen studio tamo!!!!!! EEjjj - jedan remix (stvar je inaca pukla ..!)

Bilo je tu neverovatnih cifri koje su se placale u to vreme....kad su labeli imali pare..
Ako ti je 6 soma tesko da poverujes - onda necu ni da ti spominjem te cifre!!

Pa sta msilis zasto se meni neda da se smaram sad (za sitne pare) ???
Kako da sad uradim 2 minuta muzike za neki reklamni video za 600 funti, kad su pre placali po 25.-30,000 za 30 sekundi ??????

PS I ja sam se naprao sudova i nakelnerisao za ceo zivot (prvih 10 godina!!!)
Cekaj bre,jos kazes da ste taj kesh uzimali u nekom PODRUMU!!!He,heee...nemam reci,pa normalno da je morala da dodje svetska ekonomska krizaAjd ne kazem da ti ne verujem,sve je moguce,al to mu dodje od par remixa-kuca u Futogu,za mesec dana- Mecka ispod cekica,za godinu dana- vila sa bazenom na dedinju+kesh u banci za lagano troskarenje kamata i uzivanje do kraja zivota.Malo li je KumeNadam se da si ostavio kesh barem od par poslica pa ti toplo preporucujem da se vrces nazad jer ovde sa tim keshom mozes lepo odmah u penziju a kako i sam kazes i tamo je sad svejedno mrka kapa.
quake2 is offline