View Single Post
Old 05-03-2011, 07:32 PM   #5
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: NARODE PROBUDI SE obracanje Nikole Aleksica

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
Dali si svestan da ova tvoja izjava mnogo vise zvuci kao naucna fantastika od bilo koje ove price o trovanju?Mislim,mozes ti da pricas da si tamo dobijao i milione funti po remixu....ali koja je verovatnoca da nekom Srbinu za koga (izvini ali tako je) ni u Srbiji niko van granica ovog foruma nezna,Englezi pored svih svojih magova daju tolike pare?
ha ha ..prvo, ovde me NIKO NIKAD nije pitao ko sam i odakle sam. Likovi koji dele tu vrstu posla (remikse) prate ko sta radi...vazno je da to sto si uradio dobro radi u klubu !!!
Drugo - ja sam jos bio naj-jeftiniji producent / remikser u nasem podrumu (bilo je 6 producenata )...
Grant je bio na 10-12.000 po miksu, MJ na 12-15,000 a jednom je zaboo 20.000 za Miraju Keri + biznis klas avion do New Yorka i 5 zvezda hotel i placen studio tamo!!!!!! EEjjj - jedan remix (stvar je inaca pukla ..!)

Bilo je tu neverovatnih cifri koje su se placale u to vreme....kad su labeli imali pare..
Ako ti je 6 soma tesko da poverujes - onda necu ni da ti spominjem te cifre!!

Pa sta msilis zasto se meni neda da se smaram sad (za sitne pare) ???
Kako da sad uradim 2 minuta muzike za neki reklamni video za 600 funti, kad su pre placali po 25.-30,000 za 30 sekundi ??????

PS I ja sam se naprao sudova i nakelnerisao za ceo zivot (prvih 10 godina!!!)

Last edited by DaBear; 05-03-2011 at 07:36 PM.
DaBear is offline