View Single Post
Old 05-03-2011, 11:56 AM   #7
Granata
Member

Default Re: NARODE PROBUDI SE obracanje Nikole Aleksica

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
Sto?Nisi bio na pijaci skoro?Da nije tamo neka politicka stranka svim onim nakupcima podmetnula one dzinovske prasice u okviru svoje kampanje?
Pa jel jedes ti covece nesto?Sta ce ti dokazi,valjda mozes i sam da skontas da to vise nije TO....Dali se radi o genetici,o zracenju i posledicama bombardovanja,avionima i zaprasivanju ili ko zna cemu....nesto tu nije u redu a niko ne preduzima nista da nas bar malo zastiti iako se za te stvari ubiru debeli porezi i trebala bi da postoji barem moralna duznost.Ne kazem da je bas sva hrana gora nego pre,(cevapi u banjaluckom i dalje 10-ka)ali se pitam kako ce nam biti ako zaista ova ili neka druga postava u skupstini izglasaju zakon koji ce dozvoliti genetski modifikovanu hranu.Bolje sigurno biti nece a i sta ce nam bolje?Sta fali pastrmki na zaru,tradicionalnoj prsuti,slaninici i kobasicama,sampiti,bureku s mesom itd,sto bi mi tu sada nesto modifikovali?.
Pa jedem, ponekad se zajebem pa kupim neko sranje al isto tako ima i dobre hrane, zavisi gde i shta ko "valja". Ne vidim ja nikakav problem sa hranom osim shto sad sa tim "modernim metodama" mnogi povecavaju kvantitet na ushtrp kvaliteta (ne i svi).

Al to shto tebi "to nije to" ne mora uopshte da znachi da to ima sad neke shtetne posledice. Slazem se da ima i toga, ali postoji gomila drugih shtetnih stvari na koje se niko ne obazire osim kad to nekome odgovara (npr u vreme izbora).

Ja ne verujem nichemu shto chujem na internetu dok to ne proverim u praksi ili kod pouzdanih izvora, ili prochitam research, jer iz mog iskustva 99% svega toga je neistina. Neke zablude su opshte prihvacene, pa chak i od strane pojedinih ljudi koji bi trebalo da su kompetentni.

Ta laichka logika nema nikakve veze sa pravom naukom, i nije dovoljno da se, od svih tih hiljada genetichara, par nadrigenetichara prodere da bi im ja poverovao.

Mozda tu ima istine, ali dajte bre neke papire da vidimo, svaki pravi nauchnik ce da prilozi dokaze za to shto kaze.
I taj zakon da se negde lepo objavi sa svim tachkama.
Granata is offline