Quote:
Originally Posted by Zeroo
Kupi Esi i ustedi 550 eura!Svima nama je poznato da profi monitori kostaju od 1500-2000 eura pa navise.Do 1000 eura ti je u principu sve sto iole vredi skoro isto.Ja sam imao A7 prodao sam ih i ne tugujem nesto zbog toga.Po meni to je preskup monitor za to sto pruza i monitor kome ne treba bas verovati.Svi nesto pljuju po NS10 a one su standard u SVETU sto A7 nikad nece biti,sigurno.O Esi8 sam cuo dosta pohvala od ljudi koji ih imaju ili su ih slusali a i pisano je ovde na forumu o njima i kompetentni ljudi su rekli da su EXTRA za te pare.Ja cekam da stignu u Player i kupicu ih sigurno-nece mi skoditi jedno iskustvo vise,a i ne boli mnogo.350 eura-za par!!!!!!!!!!!A7x je u Artistu 450 komad!!!!
Imam drugara koji je uradio brdo aranzmana poznatim pevacima i razvaljuje se od para a radi na Behringer Trut 2031A i zadovoljan je sa njima,a moze da kupi koje hoce monitore!!???Sam izvedi zakljucak.
|
Bas zbog toga sam i postavio pitanje i u nedoumici sam bio sta da uzmem, jer neka iskustva drugih sa ESI su stvarno da se covek zapita da li je vredno uzimati Adama ako po samom zvuku daje priblizno. Treger je lepo rekao nista dok ne stavis jedan pored drugog, uporedis i odlucis koja je bolja za tvoje uvo...mada...opet ono...mada !! Najbolje cu videti na sajamu u Frankfurtu posto cu ici i moci cu do mile volje da ih slusam i jedne i druge, a mozda naleti i neka druga firma ko zna, mozda mi se svidi nesto sasvim deseto !!!!