Eto za foru našao sam nešto kod svojih favoritesa:
http://www.youtube.com/watch?v=LfCSEQr3wmo
... jednom znancu kojem pravim studio sam slučajno vidio u njegovoj bašti "TO nešto" i upitao da li nema možda orgonski top, a on pitao otkud znaš za to... mnogošta čitam i Nikola Tesla se sa tim bavio... da ne zalutam sa teme...
Uglavnom on tvrdi kako sa tim "topom" može da razblini te Chemtrailse, kojih je svake godine više i može da napravi i preko 40 i preko 60% "maglicu"...
Njegov "top" je dosta velik (oko metar i nešto visine te promera par desetina cm) za one koji se razumu u to znat če...
To je njegov privat snimak, nije baš jako razvidan ali pokazao mi je nekoliko fizičkih fotki i ponekad se činilo kao rupa u nebu.
I kad sam bio fizički 3 puta kod njega, skoro jednaka slika je bila na nebu - rupa.
I u SLO ima mnogo! više te "magle", "oblačnosti" ili kako se kaže... i leti i zimi i između... i meteorološka statistika tako kaže...
Što tačno su Chemtrailsi i čemu služe ne znam da li čemo ubrzo saznati ali koga zanima više oko orgonske energije može da potraži više pod:
orgon, scalar ili zero point energy... stvara se i pomoču Tesline tuljave/ zavojnice... ima i nekoliko stranica koja iščeznu jer ih izbrišu (dandanas manje prije desetak/ petnajst godina dnevno...) te se pojavljajo ponovno - npr. google: jln labs... novo/ stara fizika... ajde javite što ste možda otkrili