Quote:
Originally Posted by Arthur
ko ?to rekoh, sve ovo je i dalje u rukama psihotičnih populista sumnjive namere.
|
Arture cemu ta prica....ti kao ne vidis sta se desava???....koji je razlog da sa teme opsteg zagadjena od kog neko ima debele koristi a mi debele stete ti lepo okrenes glavu i razmisljas koje li su to sad "tajne Nikoline namere"???...Jos nisi video king size kokosku?...prija ti ukus ovog danasnjeg paradajza?....Voda ti je sasvim o.k.?....blago tebi ako je tako.
Quote:
Originally Posted by Arthur
A i ja bih mogao podukumentovati nekom fotkom čistog plavog neba od pro?log leta, jerbo mi se sin tad rodio i podosta sam fotkao okolo. ?to se rakova i obolenja tiče, bez da nam pored nikad razvijenije industrije nikotina, fosilnih goriva, i nikad intenzivnijeg kori?ćenja elektronskih naprava, kao i nikad intenzivnijeg i stresnijeg ritma ?ivota, neki famozni NATO (gle čuda, ?to nisu ruski il kineski?!? ) avioni dođu glave. Sa tim mogu da ?ivim, de facto.
|
Covek pominje Nato samo kao jednu od stavki....a pominje jos mnogo toga sto i sami u sustini znamo.A taj "famozni" Nato...je ovde istresao neke bombe u skorije vreme ako se secas?mozes sa time da zivis?DOKLE?Cija je industrija nikotina i ostalog?Tvoja?Moja?Svi lepo zivimo od toga pa ko nam je kriv sto smo se sami zagadili?Puno stresa je prisutno jer zivimo lepo i lagodno?Imamo dobre poslove,drzava je sjajno uredjena i sve je na svome mestu?Nemojte ljudi da od coveka koji ima muda da ide okolo i prica ono sto svi znamo pravimo ludaka,obice nam se to o glavu.