Quote:
Originally Posted by branoy
brate amater u svakom slucaju nisam, neko ko je poceo na Atariu i 10 god visi u sobi pravi sa svim tim vsti hiljade mixeva i snimaka u kompu koje nazalost zna 5 ljudi ovde.. ne pustam nikom,... daleko sam od sveta.. ne mogu sam..tesko je.. al znam sve plugine napamet jer sam ih skidao kad su ljudi u po bg placali te iste da im salju na cd dvd ili kako vec.... pun kom mi takvih boja i svega..
cisto sam rekao aranzer jer mi lepse zvuci na prvu od svega tog,dok ovo treba pluginima FX vaditi uvek, ja nazalost nemam para za korg pa2x i dan danas sviram g1000.. i pola ovde sto se hvale ma sve je to extra da nemaju externe hardwere po studijima znas kad bi napravili snimak sa PC?? da ne zvuci kao pC? nikad.. tako, ja na onaj video morao reci sta mislim.. jer i sam sam hteo onaj prvi drum da skidam al bre nema sanse.. sa lajerovanjem se sve moze napravit u par megabajta.. svaka cast kad mozes to sve skinuti i gurati u komp.. al sve je to previse a nista nije nevidjeno, da se ne moze napravit sa necim drugim.
Problem brate stvarno ne znam gde ti je sa tim kontaktom,. pa sve sam ih imao od 2 do ove 4 i ni jedan mi nikad nije pravio problem od kad sam uzeo novi komp .. q9300.asus p5q.. ram i sve to, konacno mogu da gruvam bukvalno plugova do mile volje procesor nikad nije dosao do 50 posto, znas i sam imas Q8300 da nema potrebe za nekim novim procesorima i svim tim kad snage se konacno ima. dok pre na Pentium 4 sve fali i stopa..
i daaa.. ima jedna stvar koju uvek instaliram na novom sistemu posle instal kontakta .. onaj mali program sta vec ma ni megabajt nije DFD nesto direkt to hard disk .. negde davno to sam nasao i bez tog nikad .. ako to nemas poslacu ti pa probaj.. mozda je to resenje.. jer ne vidim drugo nest specijalno kod mene .
poz i naravno razgovaramo nije svadja uopste, samo iznosimo svoja misljenja.. a te mp3 posalji mi ..uvek volim nesto cuti sto je bolje i kako vec, ne sumnjam u tebe .. branoy1 moj skype .
|
brate brate brate brate...

Ugasi te efekte na aranzeru i zvucace smesno.
pravi instrumenti koji su uzivo snimljeni u studiu moraju takodje da se procesiraju i farbaju da bi zvucali "skuplje".