View Single Post
Old 04-03-2011, 03:39 PM   #18
player
Member

Default Re: NARODE PROBUDI SE obracanje Nikole Aleksica

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
Kakva izjava........ ,ajde malo uoci da sem interneta i Londona postoje i neke druge stvari.

Sto se tice hrane mislim da je cova potpuno u pravu,mada isto ne mislim da je u pitanju neka "teorija zavere" vec jednostavno sve u svrhu biznisa.Sve ce se uciniti samo da se proizvod sto pre pretvoti u cash...danas pilence u sledeci petak hamburgeri .Korist ima i proizvodjac i drzava ...a bogme i farmacije.
Cesto ovde da ne vidim sta je pisalo na vocu koje sam kupio nikad ne bih pogodio po ukusu al' je zato ooogromno.
Drugar koji dovozi ovde voce iz Kalifornije mi je pricao kako lepo sazri paradjaz u kamionu-natovare shleper zelenog paradjza isprskaju necim tovar i sutradan leeep crveni paradajz-ready to go.
Tesko da se od svega toga moze pobeci,ako nije hrana onda voda,vazduh....cena savremenog covecanstva.Naravno kao "protivteza" tome su "natural" proizvodi...gledam svakog dana ovde recimo "obican" paradjz i onaj do njega na kome su ostavili grancice,lisce i nisu ga izglancali...to je kao "prirodni",naravno duplo skuplji ..i opet svima ok -oni napravili pare,a narod srecan sto je nasao nesto jeftino ili se teshi "prirodnim" proizvodima.
Da ne pominjem razne preradjevine,hamburgere....
btw..u zadnjih godinu dana kod trojice mojih dobrih prijatelja(starosti 30-55 god) je pronadjen "colon cancer".Dvojica su (za sad) posle operacije dobro a treceg koji je jos u bolnici su na zalost samo otvorili i zatvorili (((
Ispadne mu to-cuti sedi i cekaj
player is offline