Quote:
Originally Posted by kravadinka
Zanimljivo, kod mene je vazdusna verzija 4.1.2 ali radi katastrofalno lose.
@psionic
Hajde mi kazi koja ti je konfiguracija, da li moze biti do toga, ili ako si radio neko posebno setovanje...
I ako ti nije problem, sta najcesce koristis od banaka u K4...
|
Nisam nista posebno setovao. Verzija 4.1.1 sa bankama LASS, Machine, neki zasebni patchevi iz haliona (dakle import HAL formata), Akki virtual bouzuki, factory banka...
Moja konfiguracija:
Windows7 64bit i 32bit Cubase 5.1.2
Core2Quad 6600
4 GB RAMa
MOTU Ultralite MK3 FW
WD Black HDD 2x1 TB u RAID modu
nVidia GTX
Zajedno sa Batteryjem, Kontakt mi je jedan od osnovnih VSTova. Postoji neka AiR WORKING verzija ove 4.1.1, pa obrati paznju, mozda si naleteo na onu non-working. Mada si rekao da cak i original puca.
Ne znam da li bi mozda bilo od pomoci da uradis BATCH RESAVE svojih banki da bi se sacuvale u noviji format. To se radi da bi se navodno ubrzalo ucitavanje, ali mozda tebi pomogne na jos neki nacin.
Mozda ti je asio buffer premali - ako je ispod 256 semplova, probaj da ga povecas malo. Ako ti i u OSXu i u Windowsu taj Kontakt zeza, bojim se da je problem negde na drugom mestu... Pogledaj da ti HDD nije u PIO modu... Ili DVD, on ume da predje u PIO, a da ga niko ne vidi (ali opet, zasto onda zeza u OSXu) Latest drajveri za graficku... Waves VST, na primer, ne prikazuju UI ako imas stariji catalyst driver za ATI...
BTW, odakle ti AiR 4.1.2 ? Ja koliko znam, nije izasla ? Samo 4.1.1 - poslednji update koji meni radi je:
Native Instruments Kontakt VSTi RTAS v4.1.1 UPDATE ONLY WORKING