Quote:
Originally Posted by yoloko
@ bear
nema smisla opsirnije odgovarati,
decku bi trebalo da su dovoljna samo usmerenja
|
jbga..dok sam bio baziran u Soho Studios, redovno su dolazili klinci (16, 17 godina pa na gore) na praksu. I nagledao sam stotine i stotne puta za 6 godia (koliko sam bio tamo) kako se mnoge stvari nedaju pokazati i nauciti velikom broju ljudi, ukoliko se na "zagreje stolica".
U se i u svoju kljuse je najbolji savet! Od njih 200, koliko su prodefilovali, samo su dvojica ostali u tom poslu danas !!! Znaci 0,5 - 1%
Ako se za svaku sitnicu pita neko na nekom forumu i dobije se 50 razlicitih odgovora, izgubi se mnogo mnogo vise vremena isprobavajuci sve te "savete" dok se za to vreme vec moglo stici do rezultata
Koliko sam puta bio kod nekih prijatelja cija deca"sviraju"...bubnjeve , gitaru, sta vec...loze se itd..i pitaju sta mislim, jel mali talentovan (posto se vec "bavi muzikom" 2-3 godine , na primer i kad im kazem da je dete operisano, svi padnu u komu !!!!
Posle se ispostavi da je sve bila prolazna faza i da se instrument zaboravio cim se "otkrilo" nesto drugo!!
Jednostavno - to se cuje!! Dali neko ima 8 godina ili 16 godina, i tek pocinje ili svira 5 godina - cuje se da li tu ima talenta ili ne.
Isto tako - kad krenu pitanja, za koja je PO MENI jos uvek rano, odmah se propozna da li je doticni novajlija i da li ide u pravom smeru !! Obicno se nedostatak znanja skriva nepoznavanjem nekih osnovnih stvari koje su u stvari najvaznije !!