View Single Post
Old 28-02-2011, 07:59 PM   #14
Neuron
Junior Member

Neuron's Avatar

Default Re: Od ?pajza do Vocal Booth-a...

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Prati Eomsy-jev thread, ta soba ce biti dobra i za control room i za recording room... nismo jos do sada imali clana (Eomsy) koji se ovoliko potrudio...

pozdrav

bogi
Znam za taj Eomsy-jev thread, pregledao sam ga jo? pre nekoliko dana ali ne?to na brzinu, pa ću se večeras skrasiti da pročitam sve to na tenane.

Quote:
Originally Posted by MD View Post
Vokale reflection filter, stavis jos par panela da sti?a sound ako su tanki zidovi prema susjedima... gitare, plug in i slično (ako ima? brdo para onda axe fx)... ima? i kupiti isolation boxova ako ima? manji cabinet.... sve stavi? u taj control room... ne treba ti dodatni vocal booth, ako programira? bubanj, a ako snima? bubanj, ode? negdje u drugi prostor ili neki jeftini studio....

Znam za sve te stvari manje vi?e, dodu?e prvo ću početi da pravim neke apsorbere za Control Room pa ćemo sve ostalo lagano... A i inače ne bih kupovao ni?ta od tih stvari sem mo?da Reflection Filtera jednog dana ako budem imao para... Sve ostalo bih uradio sam, samo da naučim kako... Zato ću pročitati jo? sticky threadova (tek sam sad provalio ?ta ih je!!!) A kada budem počeo da majstori?em okačiću slikice i napraviti step by step uputstva... Sve za ovaj Forum!!! Jedva čekam da počnem...
Neuron is offline   Reply With Quote