View Single Post
Old 28-02-2011, 10:53 AM   #30
Surfer
Senior Member

Surfer's Avatar

Default Re: Pitanja za Mr. DaBear

@dabear

Ja se slažem sa tobom u većini stvari i poštujem tvoje mišljenje kao profesionalca i čovjeka koji iza sebe ima rezultate.
Međutim, htio sam postaviti nekakvu protutežu tvom stavu da nema nade. Ja se sa tim ne slažem i želim ponuditi i drugu priču koja je potpuno suprotna tako da bi klinci mogli vidjeti obadvije strane medalje.
A to je da je bavljenje glazbom nešto najljepše i da ako je to stvarno to što netko želi, onda se vrijedi potruditi no matter what.
Uvijek je bilo krize i uvijek je glazba propadala i uvijek je sve manji broj onih koji mogu od nje živjeti.
Ali to nije razlog da se niti ne počne ako ti to stvarno želiš.
Pa što to danas ne propada osim dvije i pol grane industrije?
Zato sam rekao da je uz puno rada i nešto talenta uspjeh zagarantiran u bilo kojem poslu pa i u glazbi.
Pogledajte sportaše, konkurencija je abnormalna, talenat ne znači ništa bez puno treninga.
Ja znam dosta ljudi koji nisu nešto talentirani a lijepo žive od glazbe.
Do toga su došli radom.

Samo želim da klinci ne izgube nadu, that's all

P.S. Isto tako ne razumijem što to znači da ima brdo manuala, DVD-a i Google ako netko želi nešto naučiti i kao pa šta ljudi postavljaju pitanja na forumu?!?!
Pa čemu onda služi ovaj forum ako netko tko želi nešto naučiti ne bi trebao ništa pitati?
Koja je njegova svrha?

Last edited by Surfer; 28-02-2011 at 11:10 AM.
Surfer is offline   Reply With Quote