View Single Post
Old 28-02-2011, 07:11 AM   #26
Surfer
Senior Member

Surfer's Avatar

Default Re: Pitanja za Mr. DaBear

Dajte ljudi, stvarno imate običaj se postavljati kao da ste neke velike face a niste.

Čovjek vas je lijepo i pristojno upitao konkretno i potpuno na mjestu pitanje a dobio je odgovore pune cinizma, negativnosti i potcjenjivanja.

Stvarno ste forum za izbjegavati u širokom luku.
Umjesto da nove članove primite sa veseljem, u startu ih destruirate svojim negativizmom.

Kad i netko napiše nešto odmah se nađe ekipa koja će mladom i "nadobudnom" članu objasniti da ništa nema smisla i da je bavljenje muzikom čisti gubitak vremena.

Pa evo kolega ajoe da vam ja kažem da se od muzike može fantastično živjeti, ja sam vam najbolji primjer, a do toga sam došao radom, zalaganjem i ne slušanjem raznoraznih bezveznjaka na koje sam nailazio u počecima svoje karijere a koji su se svim silama trudili da ubiju entuzijazam koji je najpotrebniji da bi čovjek uspio.

Posla ima preko glave i uvijek će ga biti za one koji su dobri u onom što rade, bilo to glazba ili pravljenje kišobrana.

Evo jedan primjer kad su mene pokušali sabotirati svojim "dobronamjernim " savjetima, sad kad ste me već podsjetili pričom o Autotune-u..
Ja sam bio čovjek koji je prvi puta u ex Yu koristio Autotune na vokalu kao efekt i to u mojoj pjesmi Imam te, koju je pjevala Ivana Banfić 1998. godine.
Kad smo poslali pjesmu na Radijski festival nekolicina nazovi glazbenih producenata koji su preslušavali pjesme je reklo da je to tehnička greška na vokalu i da bi se to trebalo popraviti.
Čak je i izvođač počeo razmišljati o promjeni zbog tih "dobronamjernih" savjeta, međutim shvatili su da ja znam što radim i odbili promjeniti

Ne moram ni napominjati kakav je to bio hit.

Zato radi po svom, ne obaziri se na nikoga, jer ih je većina tu samo da bi te zaustavili i vide te kao moguću konkurenciju i uvijek teži samo najboljem, bez kompromisa.
Vidim da puno čitaš i želiš naučiti, to je jedini pravi put da dođeš do rezultata.
U ovom poslu ako želiš stvarno uspjeti onda moraš biti najbolji.
Ne zadovoljavaj se mrvicama i ako imaš i malo talenta uspjeh ti je zagarantiran.

Last edited by Surfer; 28-02-2011 at 07:17 AM.
Surfer is offline   Reply With Quote