28-02-2011, 03:30 AM
|
|
Moderator
|
Re: Od ?pajza do Vocal Booth-a...
Quote:
Originally Posted by Neuron
Hahaha, dobra je to ideja, jedino ?to sam ja sada u fazi ostavljana nikotina (jer mi je to jedini način da u?tedim koji dinar za opremu, izolaciju i te zezancije) pa samim tim nemam ni tendenciju ka konzumiranju piva kojeg inače obo?avam!
Ja iskreno, nemam ni monitore nit' i?ta ozbiljnije od opreme sada trenutno, ja sam samo hteo da se bacim u neke majstorske poslove jer bi mi to bila najjača motivacija da prekinem sa porokom na duuu?i period kako bih mogao posle toga, kada kriza prođe, da ulo?im u sve ostalo za kućni studio... Mada se odlično dr?im i dalje jer nema toga ?to me mo?e sprečiti da nastavim da se borim radi svojeg vi?eg cilja - Audio Produkcije...
Eee nego dobra je ideja za preme?tanje kompa u ?pajz, razmisliću jo? o tome, sad ima vremena... Onda bolje da se skoncetri?em na tretiranje Control Room-a, samo jo? malo da istrađim kako da počnem. Treba nabaviti sve te materijale i to, a ne znam kolko sve to ko?ta i gde u Beogradu to nabaviti, ?ta znam... No, da ne gnjavim sada sa tim... Ljudi, u svakom slučaju, puno vam hvala na savetima, videću ?ta je u mojoj moći da učinim da promenim stvari na bolje...
|
Prati Eomsy-jev thread, ta soba ce biti dobra i za control room i za recording room... nismo jos do sada imali clana (Eomsy) koji se ovoliko potrudio...
pozdrav
bogi
|
|
|