Quote:
Originally Posted by Arthur
eto R.Rubin, je radio toliko dramatično različitih stvari, od Slayera, System of a Down, preko Red Hot Chilli Peppers pa sve do JAY-Z i opet Johny Casha, i NIGDE ne možeš naći nijednu soničnu zajedničku crtu, osim da je to savršeno skrojeno prema meri projekta.
|
Ja uvek prepoznam Rubinovu produkciju

Sta vise Rubin vise ostavi pechat na sound nego li sam mikser, barem je to moje misljenje, sto je opet odlika velikog producenta, barem moje misljenje, tu treba razgraniciti pojam producenta i miksera (onog ko miksa). Ja sam bio ubedjen da je isti chovek miksao System Of A Down i RHCP albume, ali sam se prevario...Jedno je Andy Wallace, a drugo vise njih... Uvek ga odlikuju crispy (ne znam da li sam dobro definisao, ali su veoma "chisti) in the face vokali, precizne gitare (koliko sam slusao analiticki), bubnjevi sa kratkim reverbima i sta ti ja znam...i tako neke jos stvari... to je ono sto sam ja primetio, samo ne zameri mi ako sam nesto izlupetao, jer kad slusam njegove radove ne nastojim da ih nesto preterano analiticki slusam, isto kao i bilo koju drugu muziku u kojoj uzivam, trudim se da se oslobodim te kletve