Hvala na odgovorima. Stavio sam odavno oglas za tog tascama Us24000, ali kao sto neko rece, veoma se tesko moze naci, i retko ko prodaje, jer je jeftin i ne moze se prodati za veliki novac, a ok je sprava.
Imao sam dva tascama Us-1641, jedan sam prodao jedan mi je na oglasu. I oni su stvarno korektno i ok radili generalno, medjutim kada se na njihove preampe zakace skupi mikrofoni u visoj klasi (od 1000 e pa navise) nema razlike izmedju njih od 1000 i onih od 200e u zvuku.
Pa sada ne znam isplatili se menjati tog 1641 tascama za tascama Fw1082..to me interesuje? Dali su na FW1082 bolji preampi i konverteri od us-1641 iako je stariji?
By the way...sto se tice midi kontrole i opcionalnog audio interfacea..izaslo je nesto novo, sto popunjava cenovnu rupu izmedju behringera Bcf 2000 i Mackie Control Universal-a, a to je novi iCON QCON! To je midi kontroler (podseca po klizacima na digi) koji ima opciju za ugradnju njihovog audio interfacea (i to vise njih-od 4-8 in/out)..I velicine je Macki-a. Ovo mi je bas zapalo za oko, pa se razmisljam da sacekam par meseci posto je sprava tek izasla i ima ga samo u Engleskoj i americi, pa da uzmem ovo u kompletu sa audio interfaceom. Cena mu je oko 600-700 bez interfacea. A i iCon je opet super brand, cak sam nacuo da saradjuje i sa Digi, tj. sada sa Avidom. Evo slike da vidite o cemu se radi: