Re: Treba mi malo pomoći...
Ovaj demo programčić koji stavih u propagandne svrhe iako mu nije to namena mo?e da vam spasi malo para za one koji vole da se kockaju sa dr?avom kroz loto igricu. Na mre?i mo?ete naći skraćene sisteme i dobre i lo?e. Evo, recimo na sajtu moj-loto,com momci nude skraćene sisteme do 15 brojeva ali ipak malo preteruju. Moje demo pronadje manje.
Dakle ko ?eli da odigra skraćeni sistem od 10-15 brojeva a da ima garanciju 5 pogodaka na listiću ako pogodi svih 7 po njima mora da odigra sledeći broj komabinacija.
10 5-7 3 ( 3)
11 5-7 8 ( 5)
12 5-7 17 ( 11)
13 5-7 21 ( 22)
14 5-7 44 ( 27)
15 5-7 87 ( 44)
U zagradama imate brojeve kombinacija u sistemu koji moj demo nalazi. Znači kod njih za 15 brojeva treba odigrati 87 kombinacija a ja nadjoh 44, znači duplo jeftinije.
Ove kombinacije ?to ih imate kod mene i nisu najbolja re?enja, mo?e taj broj biti i manji ali po?to mom programčetu nije namena logika kako se tra?i optimalan broj kombinacija skraćenih sistema već samo da pru?i alat za njihovo ?to br?e generisanje, ovaj deo nije optimizovan.
Kad zavr?im moju verziju generatora skraćenih sistema 1 ili 2 ovde foruma?a će moći da ga besplatno dobiju. Nisam ba? siguran u rok kada bi trebalo ovo da zavr?im jer me malo standardne poslovne obaveze gu?e ali neće trajati predugo.
Sve ovo nema ama ba? nikakve veze sa tematikom ovog foruma osim jedne, da bi ste se bavili ovim (mix-master) poslom ipak treba dosta para (tehnika,software...). Mo?da ovo mo?e da vam pomogne. Malo, malecko.
|