View Single Post
Old 22-02-2011, 01:14 PM   #100
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Adam a7x port noise (zapravo cijela AX serija)

Da se razumemo odmah,
Ja se ne zalim na Artist/Audio Pro koja god firma da je odgovorna za to resavanje sa Adamima zato sto niko nije dosao ili sta ja znam. NE , ja nisam znao da li ce Adam poslati njih ili nekog drugog shpeditera da to odradi. Otac je bio u Beogradu i ja sam mu dao pare i poslao ga da mi kupi kartu, big deal, usput on im je pomenuo moju prepisku sa Adamom da su oni rekli da ce doci po zvucnike i umesto da se raspitaju oni dodatno potpaljuju sumnju u njemu, umesto da provere pa da jave. Te stvari se jednostavno ne rade tako.

Ja do 17.2. nisam pomenuo artist vezano sa ovim zvucnicima, jedino u ovom postu:

http://www.rumski.com/forum/showpost...3&postcount=40

Gde sam napisao da su nas uporozili na hoax i da izgleda ne znaju o cemu je rec (sto se ispostavilo kao istinito) .

Ja sam "prso" onog trenutka kad sam laicki shvatio da postoji problem ko ce sneti trosak spedicije na sebe i onda napisao i to sto mislim :

http://www.rumski.com/forum/showpost...0&postcount=67

I ovo sto sam procitao u tvom postu Lesho je okej:

Quote:
Originally Posted by lesha View Post
Konacno je zajednicki odluceno ( tek danas, Ponedeljak 21.2.) da se Janovi zvucnici iz Srbije ( vjerovatno bi slican logisticki problem bio i iz Bosne ili Makedonije, dakle nije bas samo Srbija u pitanju) vrate u najblizi Artist i da se kupcu unapred privremeno isporuci jedan par novih modifikovanih zvucnika koji bi trebali da stignu u BG polovinom Marta . Njegov originalni par monitora bi isao sa normalnom servisnom posiljkom svih drugih uredjaja iz BG koji se nece popravljati lokalno, sa normalnom zbirnom spedicijom a ne kao pojedinacni paket i bio bi vracen ca 3-4 sedmice kasnije.
Lepo je sto se radi na tome da kupac bude zadovoljan sa obe strane (Adam i Artist/Audio Pro) ali zasto ljubaznoscu ne komunicirati sa kupcem ili mogucem kupcem.
Zasto ne reci mu "Gospodine provericemo tu informaciju nekako sa Adamom pa vam javljamo detaljno sta i kako" umesto "Ja mislim da je to hoax, nedajte zvucnike nikome" :S
Ja mislim da nema potrebe napadati Adam zbog situacije, a jos vise napadati mene ili kupce :S Nisam nikog niti ubio, niti nista ukrao, niti reko neistinu.

Zasto ne odgovoriti na e-mail kad neko posalje da pita za neku cenu jer postoji mogucnost da bi vec sutra ujutru (primera radi kao danas) uplatio novac za svoju spravu ? Znaci ja sam poslao e-mail ko zna kad (vise od dva meseca) da pitam za neki interfejs, naravno odgovor mi nije stigao ...

Pa ta situacija sa mikrofonom, i nemogucnost otkrivanja kvara kapsule ... Ali to nije toliki problem.

Ali sve to je ucinilo da ja promenim svoj stav o artistu i donesem zakljucak da su nezainteresovani za svoje mushterije i iznesem takvo misljenje na forum (ja nigde nisam zapisao da cu upasti dinamitom i takve neke price, niti sam psovao artist, niti sam reko bilo sta pogrdno) i da nisam imao kontakt sa tobom ja taj ProFire koji sam narucio ne bih dobio.
Ako je Artist bio pozvan i pitan za ProFire 2626, mogli su da kazu "Pozovite prodavnicu u Novom Sadu, mozda oni imaju" ili "Sacekajte da proverim sa prodavnicom u Novom Sadu, mozda oni imaju" a ne samo "Nema". Mislim da svako normalan ko je to sve doziveo se ne bi osecao lepo.

I da ti nisi citao ovo ovde sto se pise, a ja putem telefona i e-mail-a nisam uspeo da dobijem adekvatne odgovore i ponude, ode mast u propast, ja odoh u drugu prodavnicu i kupih ga, mislim to bi se desilo, platio bih ga cak 80 E vise... Samo zato jer su angazovaniji da prodaju svoje proizvode. Ja recimo uvek pokusam prvo mail-om pa onda telefonom. Ali, ne postoji izgovor za to neodgovaranje na mail koji mogu da prihvatim.
Pre godinu i po dana, ako ne i dve (jos pre nego da pocne pomama o GAP 73 preampima) sam kontaktirao Golden Age da pitam za njihov mikrofon (ucinio mi se kao fin jeftin mikrofon koji je okej za neke stvari) i takodje da pitam za GAP jer sam takodje citao da su korisnici relativno zadovoljni, covek je odgovorio odmah sutra, a ja ne mogu od artista da dobijem tu privilegiju i da budem obavesten preko mail-a kad pitam za cenu nekih 5 interfejsa. Sta vise nisam jedini, moj prijatelj kamerman je trazio mikrofon za kameru (ja sam mu preporucio Artist i neki Rode model je zeleo) isto iskustvo ima, kaze poslao sam im mail, cekao dve nedelje i tek kad ih je zvao telefonom onda je kupio taj mikrofon..

Mislim da sve te stvari treba ispraviti, a i nisu bas male pare u pitanju, normalno je da ce neko biti nezadovoljan ako ostavi 1000 E ili vise negde ...

A sto se tice Komplex-ovog komentara o dinamitu, covek zivi u Cirihu, znaci takav odnos kupac-musterija ne moze da mu se dogodi.

EDIT ( najbitniji deo posta ): Jos samo bih zeleo da pohvalim Leshu, jer kako se on ponasa prema mogucim potrosacima i zauzima, barem pricam iz mog iskustva, treba svaki prodavac artista da se ponasa . Definitivno sam stekao utisak da se Lesha zauzima da obe strane budu zadovoljne. I kao sto sam vec rekao negde gore, da nisam vec radio sa covekom i da ne znam kakve stavove ima ne bih ni sad radio.

Toliko od mene sto se svega tice

Last edited by Jan; 22-02-2011 at 01:51 PM.
Jan is offline   Reply With Quote