Quote:
Originally Posted by lesha
@bornaa; da sam ovo procitao ranije, predlozio bih ti da sacekas da se uskoro pojavi prvi redizajnirani A7X pa ako ti se uopste vise svidi od originalne verzije, tek onda da narucis par preko AudioPro ZG, bilo bi ti jeftinije i jednostavnije.
|
ko prvo ti zelim rec...svaka cast majstore na ovom postu. e ovo je kako bi nas lokalni support trebao izgledati
e sad...da nisam trollo adamov support page toliko i probao izcicat ovakve odgovore sta si nam ti sad dao iz njih, reko bi da si u pravu. kad sam iso slusat adame tamo u audiopro zg decki su mi rekli da oni nista o nikakvom retrofitanju ne znaju, da je to sta sam im ja reko prva vijest. ovog adamovog christiana sam direktno pitao da li mi se moze uskoro isporučit modificirana verzija u audiopro koji je tu lokalni distributer i čovjek mi je eksplicitno reko da ne vec da kupim pa saljem nazad. ikakve informacije o tome kada pustaju vec retro fitanu verziju u prodaju isto nisam uspio dobiti... pa reko ako tolko sute to mora da ce bit za 6 mjeseci il vise pa reko ko ga j...kupicu ove i saljem ih retro fitat posebno.
ne vidim tocno kako bi ovo bilo meni jeftinije posto ja nemam nikakve dodatne trokove, isto mi je dal primim modificiran il kupim prdilicu pa saljem na modifikaciju... jeftinije bi bilo il vama u audiopro ili adamu.....a to šta ja uz sve svoje i to vrlo abicijozne pokušaje informiranja o najbezbolnijem rješenju nisam uspio saznat ovo sta si ti napiso stvarno nisam kriv (pročito sam SVE, kontaktiro sam SVE...nitko mi nije reko nis osim christiana koji je reko ovo gore kao odgovor, audiopro je reko da ce mi kontaktirat adam o tom problemu i javit se na mail ali povratni mail nikad nisam nit dobio ) ....stvarno eto, niste mi dali nikakav drugi izbor sve do sad kad je malkice kasno.
edit/ps:
ovak cu se svejedno strpit dok ne imam priliku negdje cut retrofitanu verziju prvo pa odlucit dal ih saljem il ne...eto