View Single Post
Old 22-02-2011, 11:06 AM   #98
MD
Senior Member

MD's Avatar

Default Re: Adam a7x port noise (zapravo cijela AX serija)

Ja sam imao onaj učestali problem sa A7 (najčešći problem te serije)... jedan zvučnik je krčao kada se solira bas instrument kroz njega a i tweeteri su bili različiti. No za to mi je rečeno da nema veze i ne utječe na sound...

Isprobavao sam sve... na kraju izvadio zvučnik (jer nije do monitora, s obzirom da je drugi zvučnik iz drugog monitra u ovom radio dobro, a ovaj zvučnik u drugom monitoru nepravilno) i poslao u Audiopro (Osijek mislim), oni ga isprobavali jedno mjesec dana (ili su ga tek probali nakon mjesec dana, nakon nekoliko mojih mailova) i odgovorili da je sve u redu sa zvučnikom. Zatim ga vratili nazad... uz napomenu da ako hoću, da ga pošaljem na ovlašteni servis u Rijeku...
Do tada su mi govorili da su već naručili rezervni zvučnik iz Njemačke za moj monitor... ali eto, s ovim je sve u redu pa ne treba...

Dođe zvučnik, ja ga monitoram u monitor, ono opet isto...
Dosadilo se natezati i ostavim kako je...

Mada mi je glupo da se to dešava za tu cijenu i to dobrom broju ljudi...

Kupiš neke druge monitore 3 puta jeftinije pa rade bez problema godinama...

Što se tiče Audiopro, osim ovoga, SAMO DOBRA ISKUSTVA sam imao sa njima, zaista jako dobra i paze na svoje kupce!

Što se tiče Adama, sumnjam da ću ubuduće uzimati nešto od njih (ako budem kupovao Adame) a da nije visoka klasa, proizvedena u Njemackoj... jer mislim da su ove jeftinije serije jedine koje se ne rade tamo...

Ali opet, za tu cijenu, ne bi trebalo biti neispravnih komponenti u zvučniku... tu ne mislim na brujanje u portovima, sto je poslijedica dizajna ili čega već...

"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One

Last edited by MD; 22-02-2011 at 11:08 AM.
MD is offline   Reply With Quote