Ja sam imao onaj učestali problem sa A7 (najčešći problem te serije)... jedan zvučnik je krčao kada se solira bas instrument kroz njega a i tweeteri su bili različiti. No za to mi je rečeno da nema veze i ne utječe na sound...
Isprobavao sam sve... na kraju izvadio zvučnik (jer nije do monitora, s obzirom da je drugi zvučnik iz drugog monitra u ovom radio dobro, a ovaj zvučnik u drugom monitoru nepravilno) i poslao u Audiopro (Osijek mislim), oni ga isprobavali jedno mjesec dana (ili su ga tek probali nakon mjesec dana, nakon nekoliko mojih mailova) i odgovorili da je sve u redu sa zvučnikom. Zatim ga vratili nazad... uz napomenu da ako hoću, da ga pošaljem na ovlašteni servis u Rijeku...
Do tada su mi govorili da su već naručili rezervni zvučnik iz Njemačke za moj monitor... ali eto, s ovim je sve u redu pa ne treba...
Dođe zvučnik, ja ga monitoram u monitor, ono opet isto...
Dosadilo se natezati i ostavim kako je...
Mada mi je glupo da se to dešava za tu cijenu i to dobrom broju ljudi...
Kupiš neke druge monitore 3 puta jeftinije pa rade bez problema godinama...
Što se tiče Audiopro, osim ovoga, SAMO DOBRA ISKUSTVA sam imao sa njima, zaista jako dobra i paze na svoje kupce!
Što se tiče Adama, sumnjam da ću ubuduće uzimati nešto od njih (ako budem kupovao Adame) a da nije visoka klasa, proizvedena u Njemackoj... jer mislim da su ove jeftinije serije jedine koje se ne rade tamo...
Ali opet, za tu cijenu, ne bi trebalo biti neispravnih komponenti u zvučniku... tu ne mislim na brujanje u portovima, sto je poslijedica dizajna ili čega već...