od kako sam reinstalirao win i prebacio se sa xp-a na sedmicu imam mali problem. naime, neke starije projekte kad upalim random vst-ovi generishu ili odvratan isklipovan random zvuk koji nadglasa sve postojece zvuke na tom kanalu, ili jednostavno izgenerishe neki nechujan zvuk u subu i krene da drastichno distorzira tek kada se na tom kanalu pojavi neki "normalan" audio signal.
treba napomenuti da mi svi ti isti plugovi rade u nekim drugim projektima bez ikakvih problema.
da li zna neko u chemu je problem?
evo i primera: malopre sam upalio matori projekat. sve je smiksano samo treba da spremim traku za master. odjednom mi psp mixsaturator distorzira svaki kanal na kom je, i to samo dok je nameshten na tape 1 saturaciju. bilo koji drugi settings - no problemo. tape 1 saturacija u bilo kom drugom projektu - no problemo. probao da restartujem komp (

), da ugasim taj plugin i napravim novi, da guglam (malo je nezgodno da trazhim na netu kad je problem u tome shto mi plugin koji izmedju ostalog sluzhi za distorziju - distorzira) i to je to. slichan problem sam imao sa par drugih plagina. pomoc plz