Quote:
Originally Posted by lesha
raspitacu se sutra da li je neko iz adama kontaktirao nasu poslovnicu u beogradu, za sada nemam informacija.
priznaces da ovo nije standardna situacija, ne secam se da je bilo slicnih slucajeva ranije.
|
Pa mene su zvali iz Audio Pro-a iz Beograda u cetvrtak, i onda me su me opet kontaktirali iz Adama preko facebook grupe, i rekli da im se distributer zali da su takse za tako nesto prevelike i da traze resenje kako da rese moj par zvucnika, ili sve parove iz Srbije, jer mi smo
jedina zemlja sa kojom imaju problem.
A sto se Artist-ovog servisa tice, nisu umeli ni da dijagnostifikuju kvar niti da poprave moj stari Rode NT2 kupljen kod njih (tada je kostao 450 E) i rekli su da kupimo nov Rode NT2a. Na kraju sam ja posumnjao u kapsulu, Sinevoice potvrdio da je kapsula, uzeo Peluso PK47 (zahvaljujuci Komplex-u), jer u Srbiji ko god uvozio Peluso nije hteo da mi izadje u susret, zamenio i sad radi kao lud, sta vise srecan sam sto je kapsula "izmrdala" kako je Ranko Sinvoice rekao, jer sam dobio mnogo bolji proizvod sa boljom kapsulom.