View Single Post
Old 20-02-2011, 02:43 AM   #1
alek019
Senior Member

Default Treba mi malo pomoći...

Ovo nema veze sa muzikom ali obzirom da se bavite mix-anjem i masterovanjem trebalo bi da imate male ale od ma?ina (na PC-e mislim).

Ukratko, imam jedno programče za koje me zanima kada se izvr?ava na malo jačim ma?inama (DUAL CPU ma?inama br?im od 2GHz i sa vi?e od 2Gb RAM-a) koliki se vremenski rezultati dobijaju.

Ovo je čista kombinatorika i mali alat za programere koji pi?u aplikacije u kojima ima potrebe za generisanjem malog miliona kombinacija i to mali milion puta.

Demo programčić je izuzetno mali (100kb, a zipovano 30kb) i u su?tini je to samo jedan exe fajl. Dakle kad se skine samo se startuje, nema nikakve posebne instalacije (samo ga posle brisnete). Pomoć mi treba u smislu da, naravno ako ?elite da mi pomognete, probate programče kod vas na va?im jakim ma?inama i da mi javite vremena koja tamo dobijete (mo?da je bolje preko PM, da ne gu?imo ovde narod ovim). Molio bih vas za info u smislu, procesor taj i taj, radi na toliko i toliko, raspolo?iva memorija, brzine kada se izaberu prve dve opcije sa default vrednostima brojki koje po startovanju imate setovane (39 i 7).

Unapred se zahvaljujem ako se neko re?i da ovo testira na svojoj ma?ini.
Posetite ovaj link http://www.as-computer-software.com/lotto.html
ako vas interesuje o čemu se radi pa tamo imate dugmence za download.

Jo? jednom hvala unapred.
alek019 is offline   Reply With Quote