View Single Post
Old 19-02-2011, 07:37 AM   #4
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Default Re: Ljudi pomogajte....ako ima pomoci???

Bojim se da u tvom slucaju ( bez racuna) nema pomoci
To je fabricka greska na grafickoj karti koja se pojavila par meseci posto je ta serija MB Pro krenula u prodaju. Apple je priznao tu gresku tek posle godinu dana i dozvolio popravku o njihovom trosku, a do tada su drali kozu sa ledja za servis. Na Mac forumima sam nalazio podatke da su ljudima naplacivali do 1500 eura servis (mora da se menja cela ploca-prakticno nov kompjuter u staroj sasiji).
Meni se to pocelo desavati mesec dana posle isteka garancije, kontaktirao sam zvanicni Apple servis u BG i oni su me ladno skinuli s'one stvari pod svakakvim izgovorima . Tada sam ga poslao za Minhen gde su na moje zaprepascenje poceli slicnu pricu ( to je izgleda bio zvanicni stav Apple da pokusaju koliko god mogu da to zataskaju i naplate). Epilog je da su mi konacno popravili mashinu sa komentarom da nije ni bilo kvara !!!! ja samo znam da mi se posle toga nikada nije ponovilo bilo sta slicno.

Pokusaj kako god znas i umes da nadjes racun o kupovini, ili se spremi da ga bacis jer popravka kosta koliko i taj polovan kompjuter.
Zao mi je sto nisam mogao da ti dam neki drugi pozitivniji odgovor. Mozda ipak postoji neko bezbolnije resenje ali ja ne znam za njega.
Moritz is offline   Reply With Quote