Vrisnule su mi lampe na pedali, bar jedna, a mozda i obe (Seymour Duncan twin tube classic) to su neke (philips sylvania 6021) kao bojagi vojne lampe extra giga mega kvaliteta i trajale su citavih godinu dana. Kada prebacim na gain kanal ne mogu da pojacam pojacalo, javlja se neki ton slican mikrofoniji. Svi su mi rekli da je to znak da je bar jedna lampa crkla. Lampe su mini formata otprilike kao poklopac na flomasteru.
Interesuje me da li znate nekog ko nabavlja i prodaje lampe, jer su mi ovi u Mitrosu rekli da ih oni ne nabavljaju, iako su kao neki zastupnici za Dancan-a. Cuo sam da mogu i zamene, recimo ecc70 sa dugim nozicama, ali i njih treba pronaci.
Kada sam pregledao forume gde se pominje ova pedala video sam da se ljudi generalno zale na trajnost lampi, koja retko kada predje godinu dana. Lampe su izgleda jako naprzene kako bi davale dobar ton (koji je inace fenomenalan - dok pedala radi), ali zato lampe traju 6-12 meseci sto je katastrofa. Da narucujem lampe od Duncana je cista ludost, jer bi me lampa iznela kao citava nova pedala.
Molim vas pomozite mi, ako znate kako.