Poz. svima, ovo mi je prvi post, malopre sam otkrio forum
U op?toj ekspanziji
ovakvih stvari na youtubu, primio sam se da i ja radim isto samo od domaćeg materijala. E sada, napravio sam matricu u Abletonu, importovao je u Premiere i u njemu poslagao iseckane i stretchovane klipove iz dnevnika tako da sve bude u ritmu, ali nikako ne uspevam da pitchujem tako da bar malo liči na ovo ?to je lik uradio s Obamom. Za autotune sam skontao da mi je prekomplikovan i da je u Melodynu mnogo lak?e dobiti isti rezultat, al on mi se ni u jednom programu ne pojavljuje kao VST iako imam cre8/studio koji ga instalira i kao VST. Radi jedino kao rewire slave.. Onda sam exportovao iz Premiera taj audio, tako poslagan ritmički, i krenuo da ga pitchujem u standalone Melodyne studiju pomoću klavijature i to je skroz ok, ali je problem ?to onda ne mogu da čujem matricu u isto vreme.

Zna neko da mi pomogne kako da nateram Melodyne VST da proradi ili bar kako da se priučim autotunu da to liči na ne?to? Jesam uop?te na dobrom putu, ili mo?da ovaj lik sve radi na neki deseti način? Jedino ?to sam siguran je da on autotunuje u programu za editovanje videa, jer bi bilo preveliko cimanje raditi lipsync posle onoliko ubrzavanja, seckanja itd.